Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

WIN! De circulaire challenge tijdens de zomer

woensdag 28 juli 2021

Op de eerstvolgende actiedag is het nog even wachten en ook de zomervakantie staat voor de deur. Dat wil niet zeggen dat we onze circulaire ambities en interesse 2 maanden zullen opbergen. Integendeel, scherp jullie oog voor circulariteit maar aan, want er vallen mooie prijzen te winnen!

Wat moet je doen? Houd tijdens het genieten van de vakantie je ogen open voor circulaire verhalen, projecten en/of gebouwen. Laat je, samen met je mede vakantiegangers, inspireren door wat je tijdens je vakantie tegenkomt. Heb je er eentje gespot? Neem dan een leuke en creatieve foto en bezorg ons deze samen met de locatie en een korte toelichting waarom dit je zo aansprak,  via mail aan gdcb@vlaanderen-circulair.be.

Begin september kiezen wij de meest creatieve, circulaire en originele foto’s eruit. Het podium bestaat uit vijf plaatsen, waarbij de laatste 4, naast een eervolle vermelding, kans maken op een kleine prijs om hun circulaire kennis verder aan te scherpen. De eerste plaats verblijden we graag met een tripje naar een circulaire verblijfplaats om back-to-basic van de natuur te genieten.Dus grijp je telefoon en camera bij de hand en ga op avontuur.Veel succes!

Noot: door deelname aan deze wedstrijd ga je akkoord met het gebruiken van jouw ingestuurde foto (met referentie) voor communicatiedoeleinden van Green Deal Circulair Bouwen.

Share article