Actiedag 05 oktober 2021 - Circulair aankopen en ondernemen & innoveren

dinsdag 14 september 2021

Nu de zomervakantie ten einde is en het schooljaar opnieuw van start gaat, kan een actiedag van de Green Deal Circulair Bouwen natuurlijk niet uitblijven.

Op 5 oktober zoomen we graag in op twee nieuwe hefbomen die de transitie naar een circulaire economie versnellen, namelijk circulair aankopen en innoveren & ondernemen. Wie innoveren zegt, denkt misschien al snel aan digitaliseren maar ook het combineren van een online en fysieke ontmoeting biedt zo’n uitdaging.. En laat dat laatste nu net zijn wat we gaan doen. 
In de voormiddag organiseren we een plenair gedeelte met inspirerende keynotes en pilootprojecten. Gezien de huidige maatregelen organiseren we dit nog digitaal. Niet getreurd, in de namiddag voorzien we de Communities of Practice, fysiek op diverse locaties. Tijdens die workshops komen we bijeen in kleinere groepjes en profiteren we volledig van de dynamiek en uitwisselingen binnen de groep. Op die manier geven we jullie de mogelijkheid om samen met de andere deelnemers na te denken over concrete oplossingen voor de uitdagingen van de vijf Communities of Practice. 

Share article